ADDITION AND FULL RENOVATION TO A HOME SET ON A SLOPING SITE AT THE EDGE OF THE FOREST FOR A COUPLE AND THREE DOGS.  THE HOME INCLUDES A LARGE KITCHEN, AN ARTIST'S STUDIO, A LIBRARY AND SEVERAL DECKS WHICH TAKE ADVANTAGE OF FOREST VIEWS.

FOREST HOUSE

FIRSTSHOT_LIGHTER copy.jpg
BDE17143-3625-41A2-8858-F9658EEC66AE.JPE
0C0CB61E-11A0-458E-A0F9-3799DA8397DB.jpe
skylight1.jpg
studio1.jpg
powderroom1.jpg
ECC98C72-17AF-4F05-9842-58F3A862EA8C.JPE
diningroomcabinets_ps.jpg
studiowindow.jpg
37850BC3-0872-4C5E-84B4-268EB5375F85.jpe
studio2.jpg
D79906E0-7F25-4F85-9F1E-82366AD6598C.jpe
sink.jpg
squarewindow.jpg
F3B5502C-2989-4AA4-9066-6192C7C5F28D cop
95E327A8-DAA1-4BB6-8DA1-E2E01A820AD0.jpe
shoebench.jpg
12359054-A5F7-4884-A6E6-37381C04BE85.JPE
D894C5C8-0E85-4F8E-A0CC-9978A1A89B4E.jpe
D42064AC-F639-4AA2-B2CE-8F001517E6BE.JPE
2A778E2D-7D62-4663-B0BD-266F1AE4DFB0.JPE
B37E4F69-6271-4B80-86E7-0D0D9F91F94C.JPE
shelfcabinet.jpg
pantry1.jpg